Postere tablouri si fototapete personalizate la cel mai bun pret din Romania. Transforma-ti fotografiile in postere de dimensiuni mari.
 
  printposter.ro  
Termeni si conditii | Drepturi de returnare | Contact
 
Home Comanda Poster

Dreptul de returnare


Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, explicand clar motivul pentru care se face returul, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Produsele trebuie returnate in stare originala, cu toate accesoriile si in ambalajul original.

Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii lor de catre consumator pentru produse, si din ziua incheierii contractului pentru servicii.

Consumatorul nu poate denunta unilateral contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate.
Fotografiile, si orice alt produs realizat pe baza fotografiilor, sunt produse executate dupa specificatiile consumatorului, sunt distinct personalizate, si ca atare utilizatorul nu poate denunta unilateral contractul realizat prin incheiarea comenzii pentru aceste produse.

Cazurile acceptate ca retur cu returnarea sumei platite pe produsul(ele) comandat(e), sunt cele in care calitatea produselor furnizate de Printposter nu este cea descrisa in sectiunea calitate produse.
 
     
© 2009 - 2010 posterprint.ro Toate drepturile rezervate.
Arta fotografica business directory Director Web Iozoo www.fotografii.ro