Postere tablouri si fototapete personalizate la cel mai bun pret din Romania. Transforma-ti fotografiile in postere de dimensiuni mari.
 
  printposter.ro  
Termeni si conditii | Drepturi de returnare | Contact
 
Home Comanda Poster

Termeni si conditii

Termeni

Printposter
Este un website oferit de Joos Tiberiu Ionut PFAA pe adresa www.printposter.ro sau orice alta adresa din domeniul printposter.ro, prin care se ofera diferite produse si servicii catre utilizatori. Adresa si modalitatile de contactare, telefon, e-mail si codul unic de inregistrare se gasesc pe pagina de Contact.

Utilizator
Orice persoana fizica sau juridica, care acceseaza Printposter, indiferent de motiv.

Consumator
Orice persoana fizica, grup de persoane fizice constituite in asociatii sau juridice care cumpara, dobandesc, utilizeaza sau consuma produse ori servicii in afara activitatii lor profesionale.

Termeni si conditii
Prezentul document, care contine conditiile de utilizare ale Printposter, si care trebuie acceptat de fiecare utilizator.

Acceptarea contractului de utilizare
Acest contract se aplica tuturor serviciilor si continutului acestora de pe Printposter. Website-ul, serviciile si continutul Printposter sunt oferite conditionat de acceptarea fara nici o modificare a conditiilor din prezentul document. Este interzisa accesarea websiteului fara acceptarea conditiilor din acest document.

Prin utilizarea websiteului se accepta implicit aceste conditii. Acest document poate fi revizuit oricand fara anunt prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini. Folosirea in continuare a serviciilor Printposter inseamna acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Responsabilitatile si drepturile Printposter
Printposter poate fi contactat in modurile oferite pe pagina de Contact de pe acest website. Raspundem in cel mai scurt timp posibil, in zilele de lucru oficiale din Romania.

Toate preturile sunt afisate in Lei (RON) si contin TVA. Preturile pot fi modificate de Printposter fara notificare prealabila, toate modificarile fiind afisate pe site.
Pretul produselor si serviciilor nu contine taxa de transport, sau alte taxe ori comisioane aferente serviciilor legate de indeplinirea comenzii. Aceste taxe sau comisioane sunt calculate separat, si adaugate la contravaloarea comenzii.

Factura se emite conform legislatiei in vigoare din Romania.

Comenzile facute pentru produsele Printposter pana la ora 14, ora Romaniei, se expediaza in cel mult trei zile lucratoare.
Livrarea produselor comandate se face prin posta iar costurile de transport vor fi suportate de consumator.
Printposter transmite utilizatorului toate informatiile posibile privind livrarea (de ex. numarul trimiterii - AWB, trakcing number, etc).

Fisierele sau orice alte date incarcate de utilizator pot fi sterse dupa ce comanda a fost finalizata.

Printposter nu garanteaza ca websiteul va functiona neintrerupt si fara erori sau ca defectele de pe website vor fi corectate.
Printposter nu va fi responsabil pentru nici un prejudiciu aparut din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a websiteului, chiar daca Printposter sau reprezentantii sai autorizati au fost avertizati de posibilitatea aparitiei unor astfel de prejudicii.

Responsabilitatile si drepturile utilizatorului
Prin accesarea websiteului utilizatorul accepta acesti termeni si conditii. Accesarea si utilizarea acestui website presupune ca se asuma riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea sa.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si Printposter si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca Printposter se obliga sa livreze produsele sau serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Este interzisa afisarea oricarei imagini, mesaj, program sau orice alta forma de informatie care:
-violeaza drepturile de proprietate sau de autor.
-este secret economic sau militar, marca comerciala.
-este calomniator, defaimator, injurios, dezvaluie informatii private sau personale ale oricarei persoane.
-este indecent, obscen sau pornografic.
-lezeaza demnitatea umana, drepturile garantate de Constitutie sau alte legi in vigoare.
-este prejudicios, amenintator, abuziv sau de propaganda rasista, lezeaza drepturile constitutionale ale cetateanului roman.

Nu este permisa utilizarea facilitatilor si capacitatilor websiteului pentru a desfasura sau solicita orice activitate care incalca legile din Romania.
Este interzisa incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea sistemelor apartinand Printposter, accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Printposter care nu sunt publice, fara autorizatia scrisa a Printposter; incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua Printposter prin orice mijloace; folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul websiteului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale nesolicitate (spam), sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri catre personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Printposter foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii.
Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor furnizate de parti terte.

Conditiile de utilizare a datelor personale
Informatiile si datele personale sau despre alte persoane furnizate la crearea contului sau solicitarea serviciilor Printposter sunt confidentiale. Ele sunt folosite strict pentru onorarea comenzilor. Nu divulgam aceste informatii nici unei persoane terte (fizica sau juridica), cu exceptia celor necesare pentru a executa comanda sau cele prevazute de lege.

Informatiile si datele pe care le-ati furnizat despre o alta persoana, atunci cand ati facut o comanda, sunt folosite doar pentru a expedia comanda si a-l contacta daca este necesar. Nu divulgam aceste informatii nici unei persoane terte (fizica sau juridica), cu exceptia celor necesare pentru a executa comanda sau cele prevazute de lege.

Din motive de securitate la accesarea contului si efectuarea comenzii se inregistreaza adresa IP a utilizatorului. Aceasta adresa se divulga partilor terte numai in cazurile prevazute de lege.

In concluzie, nu vom divulga niciodata si nu vom folosi datele personale de identificare furnizate de utilizatori in alte scopuri decat cele descrise mai sus, fara ca in prealabil sa cerem acordul utilizatorului.

Ne rezervam dreptul de a sterge datele furnizate de clienti dupa efectuarea comenzi.

Legislatie si drept aplicabil
Printposter functioneaza in conformitate cu Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta Guvernamentala nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, si se supune tuturor prevederilor legale aplicabile din Romania.

In cazul unor eventuale conflicte intre Printposter si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Drept de proprietate si drepturi de autor
Acest website este proprietatea Joos Tiberiu Ionut PFA. Intregul continut al acestui website (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, poze, clipurile audio sau video si alte date) este proprietatea Joos Tiberiu Ionut PFA si este aparat de legislatia romaneasca a drepturilor de autor.
Printposter este marca comerciala apartinand Joos Tiberiu Ionut PFA, si nu poate fi folosita fara autorizatia scrisa a detinatorului.

Drepturile de autor pentru toate informatiile existente pe acest website sunt detinute de Joos Tiberiu Ionut PFA (Copyright © 2009 Joos Tiberiu Ionut PFA) sau de cesionarii sai nominalizati.

Nici un material de pe acest website nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara scrisa a Joos Tiberiu Ionut PFA. Toate drepturile sunt rezervate.

 
     
© 2009 - 2010 posterprint.ro Toate drepturile rezervate.
Arta fotografica business directory Director Web Iozoo www.fotografii.ro